г. Киев, ул. Сырецкая 31, (склад № 6)
0 800 75 37 70

Джинси оптом від Стокхаус

Джинси зустріли на шляху свого розвитку багато перешкод та витків еволюції: від одягу для робочого класу, до сучасної та універсальної речі у гардеробі людини. Джинси своєї популярності ніколи не втрачали та не втратять, через те, що:

Вони є універсальним елементом гардеробу;
Під них можна підібрати будь-який лук;
Різноманіття фасонів та кольорів дає змогу обирати ті, котрі до вподоби;
Бренди регулярно оновлюють колекції, експериментують, намагаються додати щось унікальне.
Через свої якісні характеристики, джинсова тканина є дуже гарною основою для нанесення фарб, декоративних елементів. Через це, де-які митці, дизайнери та художники намагаються знайти та придбати базові джинси оптом чи моделі denim. Це допомагає молодим творцям розробляти свої колекції, реалізовувати цікаві ідеї та починати свій кар’єрний шлях у світ моди. Купувати великі партії одягу у масмаркеті – дуже дорого, ходити по секондхендах – незручно, адже ці речі хтось вже носив, та великої кількості однакового одягу не знайти. У випадку, коли потрібна партія якісних речей, треба звертатись до стоків та шукати чоловічі джинси оптом саме там.

Джинси оптом від стокхаус

Сток – не секондхенд.

У сток потрапляють лише нові речі, котрі ніхто й ніколи не носив. Як речі потрапляють до стоків? Є де кілька варіантів.

1 Варіант – від виробника. Виробник у випадку, коли речі залишились на складах із невідомих причин (це може бути криза, нестача покупців, зміни настрою аудиторії, завеликий тираж і так далі) вирішує відправити залишки колекції за невеличку ціну по стокових крамницях чи складах. Така методика допомагає виробникам відпрацювати гроші, котрі було затрачено на виробництво, а покупці отримують ті самі брендові речі за символічною ціною.

2 Варіант – сток оптової компанії. Оптові компанії замовляють одразу великі партії товару у виробників, щоп перепродати цей товар вже у роздрібні магазини. В такий ситуації підприємці платять своїми грошима. Через це, продаж повинен бути стовідсотковим. Так виходить не завжди: прорахунки, недосконалість логістичної системи, провал PR-компанії та багато чого іншого. Та в них на складах залишаються речі, котрі треба продавати, щоб заробити бодай-які гроші. Увесь товар, котрий залишився прямує до стокових магазинів чи складів на перепродаж

3 Варіант – сток від роздрібних магазинів. Так, роздрібні магазина, особливо брендові, ніколи не можуть реалізувати товар на 100%. Це не помилка маркетологів чи прорахунки у замовленні партії товару, ні. Це – реалії життя. Ніколи не можна бути впевненим, що колекцію буде розпродано, адже, в першу чергу, розкуплять актуальні розміри: S, M, L, а всі інші чекають свого часу на полицях. Навіть, сезонні розпродажі не завжди допомагають. Щоб не отримати мінусовий прибуток, залишки також відправлять до стокових магазинів.

Міф про те, що «стоки нічим не відрізняються від секондхендів» спростовано.

Асортимент та колекції

На нашому сайті представлено багато різноманітних колекцій джинсів які ви можете придбати оптом, як жіночих, так і чоловічих. У каталозі представлено мікси та колекції певних речей, котрі розділено на де-кілька груп: стокові джинси для чоловіків, жіночі джинси оптом та речі для дітей. Також, можна знайти мікси речей за брендами.

В асортименті представлені речі наступних брендів:

  • BURTON;
  • Big Star;
  • Jack & Jones;
  • Berschka;
  • Canada weather Gear;
  • PRIMARK;
  • H&N;
  • GOOD GENS;

Оновлення асортименту

Асортимент регулярно поповнюється новими брендами та моделями. Тож треба завжди дивитись на оновлення каталогу та міксів.

Продаж одягу у оптового постачальника наступним чином. Одяг розбивається на колекції: зима, літо, весна, демісезон, спорт та інші. Потім речі розділяються на різноманітні комплекти: для дітей, чоловіків, жінок. Речі комплектуються по кількості у одній партії чи за вагою.

Кожен покупець може побачити що знаходиться в тому чи іншому лоті, завдяки відеоролику., котрий публікується у картці продажу лота. Тож, речі, котрі там будуть знаходитись – не сюрприз для покупця. Він може подивитись усі, а потім вже вирішити, чи потрібно замовляти.

Кількість доступних комплектів та міксів завжди різна, вона змінюється через велику кількість замовлень. Тож не треба гаяти часу. Поспішайте ознайомитись із доступними пропозиціями джинсів, як для жінок, так і чоловіків.