г. Киев, ул. Сырецкая 31, (склад № 6)
0 800 75 37 70

Стоковий одяг з Європи оптом

Кожен, хто цікавиться модою та намагається гарно виглядати, чудово знає, що сток – це зовсім не секонд-хенд. Стоковий одяг з Європи надходить до інших країн оптом у тому разі, якщо він не був розпроданий до закінчення одного модного сезону і початку іншого. Щоб актуалізувати свій асортимент, магазини одразу після виходу нової колекції поспішають задовольнити прискіпливих покупців новими речами, котрі щойно зійшли з подіумів. А що ж робити з тим одягом, який хоч і відноситься до минулорічних колекцій, але, безумовно, якісний та абсолютно новий? Його пропонують тим, хто не настільки уважно стежить за модою та віддає перевагу якості та стилю, а, отже, не проти придбати одяг відомого дизайнера, незалежно від актуальності колекції.
Стоковий одяг з Європи надходить і до нашої країни. Його вартість набагато нижча, ніж у модних бутиках, але якість – така ж висока. Більшість покупців приваблюють оригінальні речі Dolce & Gabbana, Calvin Klein чи Pierre Cardin зі старих колекцій, зважаючи на доступність цін. Тому для власників крамниць одяг оптом з Європи – це чудова інвестиція, котра гарантує високу ліквідність і прибуток.

Стоковий одяг оптом з Німеччини

Продукція німецького виробництва вже давно асоціюється з такими поняттями, як надійність, якість та тривалий термін використання. В першу чергу це, звісно, стосується автомобілів та побутової техніки, але останнім часом «німецький, значить, якісний» розповсюдилося на посуд, віконні та дверні вироби і, звісно ж, одяг та взуття. Етикетка «вироблено в Німеччині» у більшості українців викликає цілковиту довіру, тому одяг з Німеччини обов’язково матиме попит серед покупців. Залишається тільки одне: замовити сток оптом з Німеччини у надійного постачальника.
Компанія Stockhouse працює безпосередньо з німецькими виробниками одягу, жодних посередників та додаткових націнок. У наших партнерів є унікальна можливість запропонувати покупцям одяг з Німеччини по цінам нижчим, ніж у конкурентів. Завдяки цьому, стоковий одяг стає доступнішим для клієнтів і ніколи не залежується у магазинах.

Стоковий одяг оптом з Польщі

Польський одяг користувався попитом ще за часів Радянського Союзу. Багато хто з успішних сьогодні бізнесменів заробив перший капітал завдяки торгівлі одягом з Польщі. Якість речей польського виробництва в ті часи була навіть менш важливою, ніж усвідомлення того, що вони модні та «закордонні». Звісно, тепер це не здається чимось унікальним – майже у кожного є можливість придбати одяг іноземного виробництва, але і польська легка промисловість не стояла на місці, постійно розвиваючись та вдосконалюючись. Тим більше, що тепер якість має бути європейською, тобто повністю відповідати стандартам, встановленим Євросоюзом.

Вирішивши придбати одяг з Польщі оптом, Ви гарантовано виграєте, адже він:
• має попит у покупців старшого покоління, для яких часи «полювання» на польські речі давно стали ностальгічними, але вони чудово пам’ятають, наскільки якісними був одяг, вироблений там;
• цікавить молодь, котра з дитинства чула від батьків про польську якість, і, як правило, має у своєму гардеробі речі польських брендів;
• вирізняється доступною ціною при високій якості, що справляє на покупця приємне враження і викликає бажання здійснити покупку.

Співробітництво з Stockhouse дозволить заощадити не лише на вартості одягу з Польщі, але і на доставці. Працюючи з широким колом польських виробників без посередників, компанія пропонує своїм клієнтам широкий асортимент одягу з Польщі за максимально низькими цінами. Крім того, Вам не доведеться турбуватись про перевезення та доставку – Stockhouse зробить все, щоб ці питання вирішувались максимально зручно для наших клієнтів. Достатньо лише переглянути каталог, зробити вибір та замовити доставку стокового одягу з Європи оптом. Співробітництво з Stockhouse – це максимум прибутку та мінімум витрат.

Торгівля стоковим одягом з Європи дозволить успішно конкурувати з іншими точками продажу: як з дорогими бутиками, так із продавцями дешевих китайських виробів. Адже така продукція задовольняє потреби тих, хто бажає отримати якісну річ, але не готовий платити за неї скажені гроші.