г. Киев, ул. Сырецкая 31, (склад № 6)
0 800 75 37 70

Брендовий одяг оптом, доступний для всіх

Ще зовсім недавно для того, щоб придбати брендовий одяг оптом, доводилося їздити закордон. Підприємці, які розпочинали свій бізнес в 90-ті роки минулого століття, чудово пам’ятають ті часи, коли їм доводилось самотужки тягнути величезні сумки в клітинку. Сьогодні ж для поповнення асортименту своєї крамниці новими брендовими речами зовсім не обов’язково вирушати у далеку поїздку.

Звернувшись до Stockhouse, кожен бажаючий зможе придбати модний одяг оптом без будь-якого клопоту. Замовникові достатньо тільки обрати бажані позиції із запропонованого каталогу – всю подальшу роботу виконають спеціалісти нашої компанії. Тож якщо Вас ще турбує питання, де я куплю одяг оптом – звертайтеся до Stockhouse і замовляйте якісні та модні речі за найнижчими цінами.

Брендовий одяг оптом

Брендовий одяг цінують не лише за його якість, але й за статусність. І навіть якщо річ від відомого дизайнера виглядає на перший погляд доволі просто, усвідомлення того, що в процесі її створення приймав участь сам маестро, багатьом поціновувачам моди підніматиме настрій та самооцінку.
В наш час популярними є шоп-тури, коли туристи спеціально відвідують Мілан чи Париж, щоб поповнити свій гардероб останніми модними новинками. Однак не у всіх є час для таких подорожей. І саме для них, а також для усіх, хто бажає мати гарні та якісні речі відомих брендів, існують крамниці, що пропонують здійснювати такі покупки без поїздок за кордон. Придбати брендовий одяг оптом, щоб догодити навіть найприскіпливішим клієнтам, власники магазинів можуть у Stockhouse.
Наша компанія пропонує клієнтам оригінальну продукцію таких виробників:
• Dolce & Gabbana;
• Calvin Klein;
• Adidas;
• Puma;
• Nike;
• TOM TAILOR;
• Mexx;
• Massimo Dutti;
• Rinascimento;
• & Other Stories;
• Bershka;
• Cache Cache;
• C&A.
І це – лише невелика частина з того, що Ви можете у нас замовити.

Чи можуть брендові речі мати доступну ціну?

Наша відповідь – так! І не тільки тому, що брендовий одяг купується оптом, а це, як відомо, завжди дешевше роздрібних цін. Оригінальна сукня, наприклад, від Dolce & Gabbana коштуватиме дешевше, ніж у модному бутику завдяки одному, майже магічному, слову «Сток».
Стокові речі – це не секонд-хенд і не підробки під бренди. Це справжнісінькі оригінали. Яка ложка дьогтю у цій бочці меду? Лише одна – це речі з минулих колекцій, які не було розпродано до моменту виходу нової колекції. А значить, вони перебували у брендовому магазині як мінімум один сезон. Саме такий, стоковий одяг оптом, пропонує Stockhouse своїм потенційним замовникам.
Якщо ваші покупці не влаштовують перегони за речами, які щойно зійшли з подіуму, не турбуються про «свіжість» колекції, а віддають перевагу якості та красі, брендовий одяг – найкраще рішення для Вашої крамниці, віртуальної чи реальної. Ми в свою чергу допоможемо здивувати та порадувати Ваших клієнтів справжніми брендовими речами за порівняно невисоку ціну.

Де я куплю одяг оптом?

Як правило, речі, що не були продані протягом одного сезону, повертаються на спеціалізований склад, перетворюючись на сток. Це поняття також включає вироби з неявним браком, або таким, котрий легко усувається, а також перевиробництво товару на швейних фабриках. Деякі бренди мають власні стокові магазини.
Отже, якщо Ви вирішили торгувати оригінальними речами відомих брендів, то обов’язково задумаєтеся над питанням: де я куплю одяг оптом? Можна особисто поїхати закордон або замовити стокові речі з-за кордону (звісно, якщо у Вас є певні ділові зв’язки), та найбільш оптимальним варіантом є співпраця із професіоналами, які добре обізнані в процесах на цьому ринку.

Stockhouse має власний імпорт та прискіпливо перевіряє всі товари, що надходять на продаж. У нас можуть замовити продукцію відомих брендів як приватні підприємці, так і компанії. Ми гарантуємо високу якість і оригінальне походження речей, які пропонуємо нашим клієнтам.
З чого розпочати співпрацю з нами? Для початку перегляньте наш електронний каталог, де представлені найбільш актуальні бренди на ринку. Далі найскладніше – серед різноманіття позицій вибрати те, що саме потрібно Вашій крамниці. Оформлювати замовлення брендового одягу оптом дуже зручно в онлайн-режимі на сайті. Зв’язатися з нами можна за номером телефону або через сучасні месенджери, будемо раді також бачити Вас у нашому офісі.
Ми впевнені, що незабаром Ваші покупці будуть захоплено розповідати своїм знайомим про те, наскільки чудовий асортимент вони бачили у Вашій крамниці. Зробимо брендові речі доступнішими разом!

Related Posts