г. Киев, ул. Сырецкая 31, (склад № 6)
0 800 75 37 70

Польський одяг оптом від надійного постачальника

Виробники

Польські виробники одягу є одними з найбільш продуктивних в Європі, а відповідний ринок вважається одним з найперспективніших у Східній і Центральній Європі. За висновками дослідників європейського ринку, наразі Польща демонструє позитивну динаміку росту виробництва текстильної продукції та одягу, поступаючись лише Литві, Фінляндії та Угорщині.

Польським виробникам, при цьому, доводиться вирішувати одразу дві задачі у галузі конкурентоспроможності. З одного боку, польські речі мають бути такими ж якісними, як у інших європейських виробників зі світовим ім’ям. А з іншого – такими ж популярними та доступними, як і речі виробництва Китаю. Про те, що їм це досить добре вдається, свідчить високий попит на польський одяг. Власники торгових точок замовляють товари з Польщі, знаючи, що вони обов’язково сподобаються клієнтам.
Ще одна перевага речей з вищевказаної європейської країни – місцеве виробництво. У той час, як власники відомих брендів, бажаючи отримати надприбутки, перенесли виробництво до країн Азії, польські виробники продовжують працювати на своїй території.

Популярні польські бренди одягу

В наш час одяг виробництва всесвітньовідомих марок зовсім не відрізняється від виробленого у Польщі. Навіть найприскіпливіший покупець не побачить різницю між продукцією «Mango» та «Solar», окрім, хіба що, назви бренду та країни-виробника. Навряд чи в нього з’являться якісь претензії саме до якості – тут різниці ніякої і не буде. Наразі своїх поціновувачів не лише на батьківщині, але й закордоном, вдалося знайти таким брендам:
• OCHNIK – провідний виробник шкіряних виробів, продукція якого поєднує якість та стиль;
• OLIMPIA – елегантний крій речей цієї марки припаде до душі поціновувачам витонченості;
• SOLAR – жіночий одяг класу «еліт», характеризується короткими серіями. Власниці таких речей можуть не перейматися тим, що прийдуть не вечірку в тому ж самому вбранні, що й подруга;
• HEXELINE – елегантні речі для жінок різного віку. Вироби часто порівнюють з колекціями уславлених світових модельєрів;
• Barbaras – виробник шапок та дитячого одягу;
• DEVA KIDS – спеціалізується на виготовленні гарних суконь для дівчаток;
• STANDAR – виробник костюмів для хлопчиків;
• Big Star – виробник джинсового одягу, не гіршого від продукції іменитих американських брендів;
• Tatuum – одяг вирізняється елегантністю та неформальним стилем, є як жіночі, так і чоловічі колекції;
• Сropp – бренд чоловічого одягу в урбаністичному стилі.
Це – далеко не повний перелік польських брендів, продукція яких користується попитом у всьому світі, а про деякі з них покупці навіть не здогадуються щодо країни їх походження.

Популярні різновиди одягу з Польщі
Виходячи з існуючого попиту, слід виокремити основні категорії польського одягу, замовивши який, Ви гарантовано знайдете покупців.

1. Жіночі сукні
Найпопулярніший напрямок, за яким купується жіночий одяг оптом з Польщі. Сукні можуть бути повсякденними, вечірніми чи коктейльними. У виробництві використовуються як натуральні, так і синтетичні тканини високої якості. Сукні польського виробництва мають жіночний крій та чудово підкреслюють всі принади жіночої фігури, вміло замасковуючи недоліки, якщо такі є.

2. Чоловічі костюми, сорочки
Високоякісний чоловічий одяг з Польщі цінується у першу чергу за надійність та зручність. Костюми здебільшого мають простий крій без зайвих вивертів, але, разом з тим, виглядають гарно та підходять для будь-яких урочистостей. Сорочки ж можуть бути як складовими костюмів, так і самостійним різновидом одягу.

3. Дитяча шкільна форма
Хто хоч раз збирав дитину до школи зрозуміє, наскільки це недешева справа. Батькам, звісно ж, хочеться, щоб одяг був добротним, а діти бажають, щоб він був модним та сучасним. Саме тому дитячий одяг з Польщі чудово задовольнить забаганки як тієї, так і іншої сторони. Батьки придбають якісні речі за доступною ціною, а діти отримають модне закордонне вбрання, в якому несоромно буде з’явитись перед однокласниками.

4. Дитячий зимовий одяг оптом
Ще один популярний різновид дитячого одягу – зимове вбрання, яке надійно захистить від холоду та стане новим улюбленим предметом гардеробу дитини. Шапки, рукавиці, пуховики та зимові куртки – найпопулярніші види дитячого одягу. Якісне шиття, яскраві кольори та відповідність останнім тенденціям дитячої моди не дадуть таким речам довго пролежати на полицях магазину.

5. Джинси
Так, Польща також виробляє і джинси, не гірші, ніж американські чи італійські. Польський джинсовий одяг оптом може бути і для чоловіків, і для жінок, і для дітей. Виробники пропонують покупцям як класичні джинси, так і ультрамодні варіанти, прикрашені стразами, лелітками, з цікавим кроєм та оригінальним дизайном.

Ми пропонуємо нашим клієнтам як жіночі та чоловічі речі, так і дитячий одяг. Замовники можуть бути впевненими в автентичності походження кожної речі – це стовідсотково польські вироби, а не дешева китайська підробка.