г. Киев, ул. Сырецкая 31, (склад № 6)
0 800 75 37 70

Постачальники одягу в Україні: вибираємо якісний стоковий одяг

Ще кілька десятків років тому імпортні речі вважались чимось недосяжним, символізуючи великі статки, престиж і високий статус у суспільстві. Одяг з Італії, Франції, Сполучених Штатів для звичайних людей того часу був здебільшого недоступним. Але настав той час, коли із закордону у країни колишнього СРСР, немов із рога достатку, потекли речі, вироблені у Китаї, Туреччині, Польщі.

У 90-ті роки минулого століття жителі України познайомилися з новим словом «секонд-хенд». Власне, саме словосполучення характеризує речі цієї категорії: вони вже були у використанні, тому, як правило, мають характерний вигляд. Тодішній матеріальний стан більшості українців був не настільки добрий, щоб дозволити собі якісні нові речі. Дешеві китайські вироби сумнівної якості хоча і мали доступну ціну, але термін їх служби був занадто короткий. А ось у секонд-хенді, якщо добре пошукати, можна було знайти досить пристойні речі. І їх вартість приємно дивувала.

Сток – не секонд-хенд!

На початку нового тисячоліття пересічні українці почули ще одне нове слово «сток». Деякі помилково почали вважати слова «секонд-хенд» і «сток» синонімами, не очікуючи від стокових речей новизни. Однак насправді виявилось, що «сток» – це речі, які не були у використанні.

Наразі постачальники одягу в Україні отримують сток:

  • від фабрик, що шиють одяг для брендів. У цьому випадку на продаж до стокових магазинів потрапляють найменші та найбільші розміри, речі з незначними недоліками, які відмовився забирати замовник, інші залишки;
  • від брендових магазинів, котрі звільняють свої полиці для партії одягу нової колекції. У даному випадку стоковими стають речі минулої колекції, які не встигли знайти свого покупця.

Згодом в Україні почало з’являтись щодалі більше стокових магазинів. Деякі недобросовісні продавці секонд-хенду, користуючись популярністю цього напрямку, почали називати свої магазини стоковими, аби привабити покупців. Це, звісно, не йде на користь репутації стокового одягу, знову наштовхуючи на думку про ідентичність понять «секонд-хенд» і «сток».

Види покупців стокового товару

Покупці стокових речей також поділяються на декілька категорій:

  • перші продовжують вважати сток секонд-хендом і дивуються, чому він такий дорогий, зважаючи на статус товару;
  • другі чудово розуміють, що таке сток, але їх головна мета – отримати знижку на річ, котра сподобалася, тому вони свідомо занижують вартість товару;
  • треті регулярно і цілеспрямовано відвідують стокові магазини, щоб поповнити свій гардероб. Вони розуміють, що свого часу в магазині ці речі коштували значно дорожче, тому не торгуються, адже їх головне завдання – знайти унікальний одяг та підкреслити власний стиль.

Популярні напрями та різновиди стоку

Сьогодні постачальники одягу в Україні співпрацюють з різними країнами, однак найбільш популярними вважаються держави Європи: Італія, Франція, Німеччина, Польща. Загалом, при закупівлі одягу слід орієнтуватися не на країну-виробника, а на те, які речі входять до складу лоту, що пропонує продавець. Як правило, такий одяг беруть до уваги, а потім сортують, перевіряють цілісність речей і лише після цього виставляють на продаж. Підприємці, що відкрили власні крамниці стокового продажу, повинні враховувати, що у цьому разі в партії можуть бути речі, котрі буває досить важко продати, хоча ваговий одяг буде коштувати дешевше, ніж партія вже посортованого міксу. Тому краще обирати постачальників одягу в Україні, котрі пропонують лоти з вже посортованими речами, а також враховувати попит, існуючий серед клієнтів окремої точки продажу.

StockHouse – ідеальний варіант для власників стокових магазинів

Компанія Stockhouse – один з головних постачальників одягу в Україні, пропонує своїм оптовим покупцям вже посортовані речі. В залежності від категорії, стоковий одяг може бути чоловічим, жіночим чи дитячим. Замовники також можуть обрати тематичні лоти. Наприклад, джинси або одяг у стилі кежуал чи гранд (як правило, такий користується попитом серед студентів). Серед пропозицій є і змішані стилі, щоб задовольнити будь-якого покупця.

Stockhouse здійснює постачання оптових партій стокового одягу без посередників, а при сортуванні приділяє увагу цілісності речей, видаляючи браковані одиниці товару. Тому, співпрацюючи з нами, власники стокових магазинів можуть бути впевненими, що знайшли надійного постачальника одягу в Україні, котрий завжди запропонує актуальний і якісний товар за найнижчими цінами.

Related Posts