г. Киев, ул. Сырецкая 31, (склад № 6)
0 800 75 37 70

Стоковий одяг гуртом

Протягом багатьох століть Європа була законодавцем моди – столиці Великобританії та Франції, а також такі міста Італії, як Мілан, Рим, Неаполь, Турин та Палермо і зараз продовжують приваблювати модників з усього світу. Жінки та чоловіки України також прагнуть виглядати не гірше від інших європейців, але не у кожного є змога поїхати у шоп-тур навіть у декілька міст з вищенаведеного списку. Саме тому стокові магазини одягу в Україні користуються попитом, дозволяючи обрати якісний одяг з Європи за прийнятними цінами. Але, замовляючи стоковий одяг, власники точок продажу мають діяти досить обережно, щоб гонитва за надприбутками не обернулась великими втратами, а то і банкрутством.

На що звернути увагу, купуючи стоковий одяг гуртом?
Звісно, вгадати стовідсотково прибуткову партію одягу неможливо. У кожній з них знайдеться хоча б три-чотири речі, продати які виявиться досить проблематично. Однак, щоб таких речей не виявилося більше, треба враховувати декілька моментів при здійсненні оптових закупівель.

Перший момент – звідки надходить товар:

• з фабрики. У цьому випадку стокові речі можуть бути лише одного лейбла і, як правило, тільки найменших чи найбільших розмірів. Може також зустрічатися і заводський брак, однак при ретельному сортуванні речей його, як правило, відкидають;
• з брендових торгових точок. Передбачає більш різнопланові речі від різноманітних брендів, різних розмірів. Такий одяг вважається вже «застарілим», адже надійшла нова колекція, а зберігати на складах стару стало економічно невигідно.

Другий момент – способи закупівлі:

• мішками (або лотами) на вагу – найдешевший варіант придбати стоковий одяг гуртом, який здебільшого підходить продавцям-початківцям, оскільки дозволяє при мінімальних витратах отримати максимальний прибуток. Ризик у цьому випадку пов’язаний з великою кількістю неліквіду, на який, можливо, доведеться знижувати ціни навіть собі у збиток;
• вибір одягу гуртом у шоурумі – більш витратний варіант, але він дозволяє вибрати саме ті речі, які матимуть попит з найменшим відсотком неліквіду. У цьому випадку закупку слід робити у день завозу речей, оскільки саме у той час можуть трапитися й ексклюзивні речі, можна обрати найкращі варіанти, а не добирати те, що залишилося від спритніших закупівельників;
• через інтернет. Серед недоліків цього способу слід назвати неточну передачу кольору, що залежить від персональних налаштувань екрану, неповноту інформації на деяких сайтах, а також недобросовісність деяких продавців. Важливо також, щоб інтернет-магазин надавав вичерпну інформацію щодо речей, які пропонує. Окрім фото самої речі, не зайвим також буде зазначити розмір, а якщо мова йде про лот – його вагу, тип, ціну за штуку та детальний опис складу. Однак, якщо постачальником виступатиме Stockhouse, можна бути впевненим не тільки у якості вибраних речей, але й у своєчасності доставки. Особливо прискіпливі покупці стокового одягу оптом можуть відвідати склад компанії.

Третій момент – сезонність.

Наприклад, зимовий одяг гуртом починають закупати з лютого. І хоча на перший погляд це здається дивним, однак у торгівлі стоковим одягом є свої особливі закони. Саме у цей період європейськими брендовими магазинами проводиться підготовка до наступного сезону і всі не розкуплені зимові речі потроху знімаються з продажу. Продавці стокового одягу у цьому випадку можуть або продати придбаний оптом товар за меншу ціну, або почекати до настання наступного зимового сезону, зберігаючи стоковий одяг гуртом у спеціально обладнаних сховищах, і тоді продати його дорожче.
Наприкінці зими також зручно купувати й інші речі. Наприклад, ті ж шкарпетки чи білизну. І хоча сезонності у такого одягу не буває, однак саме у лютому багато речей у брендових магазинах переходять з категорії «модні» у категорію «застарілі».
Співпраця з Stockhouse дозволить своєчасно та безперервно забезпечувати Ваш магазин стоковим одягом. Співпрацювати з нами можна завжди, аби лише був доступ до засобів зв’язку – інтернету та телефону. Ви можете отримати рекомендації щодо новинок, а також висловити свої побажання стосовно складу оптової партії стокового одягу. Останнє зручно в першу чергу тим, що дозволяє задовольняти попит покупців саме Вашого регіону, адже у кожного клієнта є свої особливості продажу стоку, про які ми дізнаємося через спілкування з Вами. Stockhouse постачає лише якісний товар від європейських виробників та брендів зі світовим ім’ям.

Related Posts