г. Киев, ул. Сырецкая 31, (склад № 6)
0 800 75 37 70

Cток одяг та взуття оптом

Сьогодні «Stock House» є досить перспективною і, в той же час, компанією, що динамічно розвивається в області стокового одягу України. Оптовий постачальник відрізняється наполегливою працею і максимальною самовіддачею штату фахівців. Завдяки десятиліттям професійної практики щодо поставок стокового одягу високої якості, колектив зміг завоювати хороший авторитет серед безлічі вдячних клієнтів, а також зайняти позицію лідера на ринку. Керівництво організації досі забезпечує покупців кращим одягом.

Електронний каталог компанії досить великий, оскільки співробітники щорічно налагоджують нові зв’язки з бізнес-партнерами, які пропонують оригінальну продукцію, відому повсюдно. Широта асортименту, доступність товарів і їх висока якість – усе це допомагає клієнтам зробити вигідний вибір.

Детальніше про продукцію

сток взуття та одяг оптомВсім добре відомо, що жіночий стоковий одяг і чоловічий стоковий одяг не мають ніякого відношення до секонд хенду або товару низької якості, або який бував у вживанні. Весь одяг, у тому числі і дитячий стоковий одяг, являє собою широкий асортимент з нових, якісних і красивих речей від відомих і популярних світових компаній-виробників модного одягу. Виходячи з цього визначення, список переваг подібних товарів відразу стає очевидним. Але замовник, чиїм напрямком діяльності є роздрібна торгівля одягом, все ж повинен детально знати про всі переваги закупівлі сток-одягу оптом від компанії «Stock House».

Отже, позитивні сторони продукції представлені ціною на одяг – найпершою перевагою, яка багато що вирішує в процесі продажу одягу, адже вигода очевидна для кожного. З огляду на те, що стік є брендовим одягом за прийнятною ціною, у порівнянні з бутиками, закуповувати його вдвічі вигідніше. Єдине застереження полягає в тому, що колекції, як правило, не самі останні. Але український споживач все ж орієнтується не на футболки з нової колекції за завищеними цінами, а на можливість придбати, наприклад, минулорічні брендові шорти, але набагато дешевше.

Наступною перевагою, якою володіє і брендове взуття в компанії, є різноманітність партій товарів від різних брендів: «Cafe MODA», «Philipp Plein», «Crane + Crivit». Завдяки заниженій закупівельній вартості, оптовий постачальник може час від часу розширювати асортимент, саме тому у компанії є значний діапазон з покупців.

Ще один плюс одягу і взуття на stockhouse.in.ua полягає в істотних перевагах над будь-яким іншим видом одягу в даній ціновій категорії. Для порівняння варто згадати одяг з секонд хенду, а також ряд китайських речей або моделі з білоруського трикотажу. Зрозуміло, що в рівні якості виготовлення і популярності сток-одяг набагато більш кращий для покупця.

І, на закінчення списку переваг, стік відкриває можливість збільшити конкурентоспроможність на тлі інших торгових точок одягу. Адже, по суті, покупцям пропонують товари вищої якості з бутиків, що має позитивний ефект у торгівлі.

Про категорії стокового взуття

Окремі категорії стоку, серед яких чоловіче взуття оптом і жіноче взуття оптом, мають переваги у вигляді високої якості і низької ціни. Головним у сток-взутті вважають не тільки надійну підошву, а й якість рядків ниток. Все брендове взуття з каталогу вироблене за участю сучасних і нових технологій, тобто покупці гарантовано отримають максимум комфорту і тривалий термін експлуатації.

Використання анатомічної колодки – основний принцип виготовлення взуття зарубіжних брендів, на відміну від місцевих, де така колодка робиться тільки в лікувальних моделях. При цьому дитяче взуття вироблене лише на основі натуральних матеріалів, розробка моделей взуття, з апробацією їх впливу на стопу людини, ведеться безпосередньо на фабриках. У той же час деякі позиції з каталогу виробляють з еко-шкіри, але більшістю сучасних наукових досліджень доведено, що хоч таке взуття і коштує дешевше, воно нічим не поступається натуральним моделям.

У компанії гарантується відповідність всього сток-взуття зі складів останнім трендам сезону, а також регулярне поповнення каталогу модним й актуальним взуттям.

Про переваги співпраці

Фахівці «Stock House» пропонують українським замовникам оптові закупівлі одягу та взуття на максимально вигідних умовах. Штат співробітників особисто займається поставками одягу зі складів, вибираючи кращий товар. Крім широкого асортименту якісного взуття, а також суттєвої економії коштів і часу, співпраця з компанією має переваги у вигляді:

  1. проведення безкоштовних консультацій та надання допомоги в складанні списку лотів;
  2. підбору товару, відповідно до індивідуальних потреб замовників;
  3. передпродажного сортування взуття в лоти, в залежності від сезону року;
  4. оптової ціни, навіть при мінімальній кількості закупівлі;
  5. безкоштовної доставки певних обсягів закупівлі.

Related Posts